Om Klinikken​

En ambitiøs tværfaglig Klinik

Klinikken i Munkebo er et tværfagligt behandlingstilbud primært omfattende specialerne kiropraktik, fysioterapi, massage og psykoterapi. Tværfagligheden sikrer, at du som patient tilbydes det mest hensigtsmæssige patientforløb, idet specialisterne er samlet under samme tag.

For at sikre en hurtig udredning råder Klinikken over digitalt røntgenudstyr. Røntgenundersøgelse kan foretages uden ventetid og udføres af Klinikkens kiropraktor, der har særlig uddannelse heri. Det er vores opfattelse, at de fleste smerter og problemer i bevægeapparatet er bedst tjent med en hurtig og effektiv indsats. Derfor er vores klare fælles mission:​

At levere det bedste behandlingstilbud mod smerter og lidelser i ryg, nakke og bevægeapparatet i øvrigt

- uden ventetid -​

Historie og faciliteter

Klinikken​

Klinikken blev startet i 2002 af kiropraktor og indehaver Marianne Kristensen. I 2006 gennemgik Klinikken en omfattende udbygning og renovering,

således at Klinikken nu indeholder 7 lukkede behandlerrum samt egen træningssal og reception – Lokalerne er lyse og handicapvenlige.

Klinikkens Fysioterapeuter

Peter

Muskuloskeletal Fysioterapeut

Dip.MPT og Exam. Idrætsfysioterapi​

Klinikkens fysioterapeuter er alle statsautoriserede fysioterapeuter. De er medlem af Danske Fysioterapeter, men har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, da der sjældent optages nye Klinikker under overenskomsten.

Fysioterapeuterne vægter efteruddannelse og kollegial sparring højt, og deltager derfor løbende på kurser og kongresser indenfor forskellige grene af de fysioterapeutiske specialer. Herved sikres at Klinikkens fysioterapeuter hele tiden er opdaterede på ny viden og forskning, således at vi kan tilbyde dig som patient et optimalt fysioterapeutisk undersøgelses- og behandlingsforløb. Med andre ord er høj faglig kvalitet og god service nøgleord for os. Herudover tilbyder vi behandling så vidt muligt uden ventetid.

Anne Kathrine

Fysioterapeut​

Cred.MDT

Fysioterapeuter anveder en lang række forskellige behandlingsteknikker og øvelser, der er målrettet netop dit problem. De behandler desuden med chokbølgebehandling til kroniske seneskader samt Formthotics indlægssåler ved overbelastningsskader i fod og underben.

Du kan desuden læse mere om de forskellige behandleres interesseområder ved at klikke ind på terapeuterne under de forskellige fagområder.

Klinikkens Kiropraktor

Marianne

Kiropraktor​

Klinikkens kiropraktor er statusautoriseret kiropraktor og er medlem af Dansk kiropraktorforening. Kiropraktoren fik i 2011 overenskomst med den offentlige sygesikring, da Region syddanmark vurderede Klinikken som værende det bedste behandlingstilbud blandt ansøgerne. Dette betyder at du som patient opnår fuldt tilskud til behandlingen både via den offentlige sygesikring og evt. via Sygeforsikringen Danmark. Du kan læse mere om de forskellige tilskudsforme her.

Uddannelsen som kiropraktor er en femårig universitetsuddannelse efterfulgt af 1 år i turnus. En stor del af uddannelsen tages sammen med de medicinstuderende, hvorfor kiropraktorerne er uddannet til at screene for medicinske sygdomme som en del af den naturlige kiropraktiske undersøgelse og behandling.

Klinikkens kiropraktor er uddannet i at tage og vurdere røntgenbilleder. Klinikken råder over eget digitalt røntgenudstyr fra 2013, hvilket giver os gode forudsætninger for at vurdere din problemstilling. Vi har mulighed for at tage røntgenbilleder uden ventetid. Dette er desuden tilskudsberettiget.

Klinikkens massør

Kirsten

Massør

(Billede på vej)

Klinikkens massør og fysioterapeut Kirsten tilbyder terapeutisk- og velværemassage massage på Klinikken. Hun kan give dig en optimal massage afhængig af dine behov og ønsker.

Hvis du gerne vil tage godt hånd om dit helbred, har du mulighed for at købe både 5 og 10 turskort til massage. Se mere her

Trænings- og behandlingsprodukter

På Klinikken sælges et udvalg af behandlings- og træningsprodukter, som kan understøtte den igangværende behandlingsproces, eller som kan være en hjælp i forebyggelsen eller genoptræningen af en given problemstilling.​

Har du nogle spørgsmål?

Har du spørgsmål om klinikken eller om nogle af vores behandlinger? Så udfyld formularen herunder og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk