​Tilskudsmuligheder

Nedenfor følger en oversigt over de mest almindelige former for tilskud.

Den offentlige sygesikring

Da Klinikkens kiropraktorer har indgået overenskomst med den offentlige sygesikring modtager alle patienter med et gyldigt sygesikringskort tilskud til den kiropraktiske behandling. Tilskuddet varierer afhængig af behandlingens type og er automatisk fratrukket ved betalingen. På din kvittering vil tillæggets størrelse være angivet.

Klinikkens fysioterapeuter har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, dvs. du som patient ikke modtager tilskud fra den offentlige sygessikring. Priserne for fysioterapi er imidlertid nedsatte, så den reelle egenbetaling er beskeden.

Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem i gruppe 1,2 eller 5 giver Sygeforsikringen Danmark tilskud til både kiropraktisk og fysioterapeutisk behandling og træning. Det kræver ingen henvisning fra din praktiserende læge. Tilskuddets størrelse kan du se mere om på www.sygeforsikring.dk

På Klinikken kan vi tilbyde at sende din regning elektronisk til Danmark.

Pensionister

Som folkepensionist kan du få yderligere tilskud til den kiropraktiske behandling, hvis du har et såkaldt helbredstillæg (det tidligere medicinkort). Helbredstillægget søger du hos din hjemkommune. Tillægget beregnes ud fra din og evt. din samlevers formue og kan være på op til 85 %. Læs evt. mere om helbredstillæg

Forsikringsselskaber

Hvis du har en sundhedsforsikring, dækker denne oftest behandling på Klinikken. Der kan være forsikringsselskaber, hvor der vil være en mindre egenbetaling til fysioterapi. Tjek evt. dine forsikringsvilkår eller tal med Klinikken.

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk