Formthotics Indlægssåler

​Klinikken i Munkebo nær Kerteminde tilbyder individuelt tilpassede indlægssåler fra Formthotics Medical. De øger komforten og kan være med til at forebygge træthed samt skader og fejlbelastninger i relation til arbejde, fritid eller sport.

Menneskers fødder er fleksible og er skabt til at tilpasse sig underlagets beskaffenhed. I takt med at vi mennesker har skabt flade og hårde underlag, hæmmer vi derfor fodens normale funktion. Dette øger risikoen for fejlbelastninger og overbelastninger af fødder, ben, hofter og ryg.

Indlægssåler tilpasset til dig

Indlægssålen fra Formthotics tilpasses gennem nogle tests til din fods specifikke egenskaber, således at du opnår en for dig optimal støtte. Der findes forskellige typer indlæg afhængig af dine behov. Indlægget kan flyttes fra sko til sko og kan ved behov vaskes.

Indlæggene fra Formthotics er internationalt anerkendte og der er stor patienttilfredshed med sålerne. Dette understreget af, at de anvendes verden over af læger, kiropraktorer, fysioterapueter, fodterapeuter og osteopater.​

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk