Fysioterapeuter på Klinikken

Peter Marxen, Fysioterapeut​

Muskuloskeletal Fysioterapeut, DipMPT, Exam.Idrætsfysioterapi

Jeg blev ansat som Fysioterapeut på Klinikken i Munkebo nær Kerteminde i 2007. Sideløbende med praksis har jeg uddannet mig som Muskuloskeletal Fysioterapeut, der er en 4-årig overbygning på den almindelige fysioterapiuddannelse. Dette giver mig en særlig ekspertise i undersøgelse, diagnostik og behandling af smerter og skader i nakke, ryg og bevægeapparatet i øvrigt.

 Jeg lægger vægt på at afdække vedligeholdende faktorer samt inddrage dig som patient i behandlingen, således at du kan håndtere din problemstilling bedst muligt. Derfor vil et forløb udover den almindelige fysioterapeutiske manuelle behandling også ofte omfatte rådgivning og øvelser.​

Jeg har gennem mange år været tilknyttet elitesport, dels som aktiv håndboldspiller og dels indenfor idrætsfysioterapi og fysisk træning. Jeg har taget en særlig efteruddannelse indenfor det idrætsfysioterapeutiske felt. Dette i kombination med min praktiske erfaring gør, at jeg har god indsigt i de fysiske krav, der relaterer sig til forskellige idrætsgrene samt relevante aspekter af forskellige idrætsskader. Dette giver kompetencer i forhold til både forebyggelse, behandling og genoptræning af idrætsrelaterede skader på både motionsplan og eliteniveau..

I forbindelse med overbelastningsrelaterede skader i især fødder og ben anvender jeg bl.a. individuelt specieltilpassede indlægssåler fra Formthotics Medical.

Herudover anvendes indimellem chokbølgebehandling, da denne kan være en effektiv behandlingsmulighed til kroniske seneskader.

Alt i alt betyder dette, at jeg har en bred baggrund for at hjælpe dig som patient. Behandlingen vil tage udgangspunkt i de nyeste anbefalinger for behandling, min erfaring samt dine ønsker og behov.​

Særlige interesseområder

Langvarige smerter i nakke, skulder, ryg og bækken

Idrætsskader

Hælspore

Slidgigt i knæ og hofter

Videreuddannelse:

www.muskuloskeletal.dk (Muskuloskeletal Fysioterapeut, Dip.MPT)

www.sportsfysioterapi.dk (Eksamineret Idrætsfysioterapeut)

www.glaid.dk (GLA:D certificeret fysioterapeut - knæ og hofter)

http://gladryg.sdu.dk/​ (GLA:D certificeret fysioterapeut - ryg)

www.mckenzie.dk

Anne Kathrine Skifter, Fysioterapeut​

Cred. MDT​

Jeg er uddannet på fysioterapeutskolen i København. I 2009 blev jeg tilknyttet Klinikken i Munkebo nær Kerteminde som fysioterapeut, og har sideløbende med arbejdet på Klinikken gennemført en videreuddannelse indenfor mekanisk diagnostik og terapi MDT, den såkaldte McKenzie-metode. Som credentieret MDT terapeut er jeg uddannet til at undersøge og diagnostisere alle dele af det muskuloskeletale system. Det betyder at hvis du har et problem omkring ryggen, nakken, led eller muskler, så vil en MDT-undersøgelse være hensigtsmæssig.

MDT er en globalt anderkendt behandlingsform til ryg-, nakke-, og ekstremitetsproblemer. Indenfor MDT er det vigtigt at du som patient inddrages i behandlingen, så du kan håndtere dit problem bedst muligt. Derfor omfatter et behandlingsforløb hos mig også grundig instruktion i øvelser og undervisning i forståelse af problemet.

Jeg behandler akutte patienter såvel som patienter med følger efter ulykker/uheld, overbelastning, nedslidning mv.

Jeg er certificeret STOTT pilates ® instruktør, og underviser på flere af klinikkens ryghold samt osteoporosehold. Jeg synes det er fantastisk at opleve hvilken forskel specifik fysioterapeutisk træning kan gøre for patienter.

Du kan altid være sikker på, at en behandling på Klinikken i Munkebo tager udgangspunkt i de nyeste anbefalinger for behandling, min erfaring samt dine ønsker og behov.​

Særlige interesseområder

Akutte og langvarige smerter i ryg, nakke og bækken

Knæproblemer

Stabilitetstræning og motivation

Videreuddannelse:

www.muskuloskeletal.dk

www.mckenzie.dk (cred. MDT)

http://gladryg.sdu.dk/  (GLA:D certificeret fysioterapeut - ryg)

Diverse kurser indenfor bevægeapparatet​

Katrine Refshauge Hansen, Fysioterapeut​


Jeg er uddannet fysioterapeut fra Odense skolen i juni 2018. Sideløbende med arbejdet på Klinikken i Munkebo, er jeg tilknyttet HC Odense 1. div håndboldherrer og ved talentcenteret hos Fyns håndbold forbund som fysioterapeut. Derudover er jeg i gang med en videreuddannelse indenfor idrætsfysioterapi. Det udvikler mine kompetencer i min undersøgelse, diagnostik og behandling af smerter i bevægeapparatet. Derudover arbejder jeg meget med forebyggende tiltag og genoptræning.

Jeg vil inddrage dig som patient i behandlingen, så det giver mening i lige netop din hverdag. Vi forsøger i samarbejde at få øvelser og behandling ind i din hverdag, som suppleres af den manuelle behandling.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken og se hvad vi kan gøre for og sammen med dig.

Særlige interesseområder

Idrætsskader

Den smertefulde skulder

Træning som behandling

Børnebehandling

Livsstilsændring

Videreuddannelse:

Idrætsfysioterapi

Mulligan A og B

Kinesiotape kursus hos Sportspharma

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk