Personlig træning

Går du med tanker om at begynde en form for træning eller ønsker du at optimere din igangværende træningsproces, så kan det være en god idé at benytte en af fysioterapeuterne på Klinikken i Munkebo nær Kerteminde som personlig træner.

Fysioterapeut som personlig træner

Klinikkens fysioterapeuter har bred viden omkring træningsfysiologi og -optimering. Kombineret med deres indsigt i kroppens bevægemønstre og skadesmekanismer giver det dem en særlig kompetence ift. at tilrettelægge et personligt træningsprogram, der hjælper dig til at nå dine mål og samtidig tage højde for dine styrker og svagheder.

Klinikkens fysioterapeuter har gennem årene udarbejdet fysiske træningsprogrammer til såvel professionelle eliteidrætsudøvere og motionister, til kontoransatte og ansatte i den tunge industri. Vi vil også gerne hjælpe dig.

​Du har mulighed for at booke tid til opstart af et forløb med din egen personlige træner. Her vil man afdække din nuværende situation samt dine mål og muligheder. I fællesskab lægges der en plan for din træning og hvis det ønskes, kan der udarbejdes et decideret træningsprogram. Træningen kan foregå på Klinikken eller i dit træningscenter.​

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk