Rygtræning på Klinikken i Munkebo​

Ondt i ryggen

Rigtig mange mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv at være generet af rygsmerter i større eller mindre grad. Det kan være vedvarende smerter i ryggen eller det klassiske "hold" i ryggen, hvor mange oplever at ryggen "sætter sig fast" og alle bevægelser gør ondt.

I forbindelse med disse episoder ses ret hurtigt ses forskellige ændringer relateret til ryggen. Dels ses en forringet aktivering af muskelkorsettet, dels ses ofte nedsat muskelmasse omkring rygsøjlen, der istedet erstattes af fedt. Herudover ses typisk at personen udvikler et ændret bevægemønster, måske i et forsøg på at passe bedre på ryggen og herigennem undgå at smerterne opstår igen.​

Rygholdet på Klinikken

På Klinikkens ryghold underviser fysioterapeuter med speciale i rygsmerter i genoptræning af ryggen samt forebyggelse af rygbesvær. Der ligges i træningen vægt på at genoprette bevægeligheden og muskelstyrken omkring ryggen. Herudover lærer du at bruge ryggen rigtigt igen, således at du igen kan passe arbejde samt dyrke dine sport- og fritidsinteresser.

Træningen vil primært bestå af forskellige øvelser på gulv, på store og små bolde samt ved brug af forskellige træningsredskaber.

Kvalitet i træningen

Rygholdene består af max. 10 deltagere, således at der er optimal mulighed for individuel supervision og fejlretning.​ Dette sikrer kvalitet i træningen.

Priser og tilskud

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du opnå tilskud til træningen på Klinikkens egne hold. På holdene der udbydes under AOF ydes ikke tilskud, da AOF allerede i deltagerprisen har fratrukket et tilskud. Se priser og tilskud.

Holdplan og tilmelding

Se Klinikkens holdplan og hvis du ønsker at tilmelde dig kontakt blot Klinikken. Hvis du er ny på holdet, er du velkommen til at deltage i en prøvetræning uden beregning.​

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk