Psykoterapi i Munkebo nær Kerteminde

Hvad er psykoterapi?​

Organisk psykoterapi er en terapiform som har taget det bedste fra gestalt terapi, fra kropspsykoterapi og fra eksistentiel terapi m.fl. Organisk Psykoterapi er en meget nænsom terapiform, hvor kontakten mellem klient og terapeut er afgørende. Fintfølende nærvær og resonans fra terapeuten er en del af terapien, som tager udgangspunkt i de helende kræfter og drifter, der er i ethvert menneske. Som Organisk Psykoterapeut ser jeg mennesket bestående af krop, psyke og sjæl og jeg tager også udgangspunkt i de helende kræfter, som er i et hvert kontaktfuldt nærvær mellem mennesker.

Der kan arbejdes med samtale og der kan arbejdes kropsligt – det kan være med åndedrættet, jordforbindelse, centrering og andre kropsenergetiske øvelser, som er med til at skabe plads og fri energi i organismen. Det vil blive afstemt og aftalt med den enkelte.

Overordnet arbejdes der med at skabe kontakt mellem kroppen og følelserne og få åbnet op for de dybere følelser og for de ægte behov. Det kan være svært at finde ud af, hvem man selv er og hvordan man (igen) kan blive tilfreds med sig selv og/eller med sin tilværelse.

Der kan være mange udfordringer i livet, vi kan i perioder opleve ubalance i livet og der kan opstå eksistentielle kriser. Man kan pludselig opleve angst eller man kan i længere perioder føle sig ked af det og egentlig deprimerede, man kan opleve sig meget sårbar, usikker, med lavt selvværd og at tingene bare generelt har svært ved at hænge sammen. Her er det vigtigt, at man møder accept og forståelse og en terapeut kan være en god støtte på en del af vejen frem til man (igen) oplever at have den ønskede balance og trivsel i tilværelsen.

Vi kan alle få brug for hjælp hos en psykoterapeut

Vi kan alle få brug for støtte og behandling i løbet af vores liv og terapi er for alle. Det er for de mennesker, som i en periode mister fodfæstet og det er for de mennesker, som ønsker en generel større trivsel i deres liv og det er for de mennesker, som ønsker at leve fremfor kun at overleve. Det er for de mennesker som oplever konflikter i forhold til sig selv, eller i forhold til andre. Det er for den arbejdsløse, for husmoderen, for direktøren, for kvinden, manden og for veninden og naboen osv. Vi reagerer alle i pressede situationer, men ikke alle kan selv håndtere udfordringerne og det er helt naturligt at vi alle i perioder har brug for hjælp, – om det så er fra vores private netværk, det offentlige netværk eller fra en behandler.

Man skal ikke være syg for at gå i terapi, – tværtimod vil det være sundt og egen kærligt, hvis man kan starte med at søge hjælp inden man bliver syg.
​​

Uforpligtende snak med psykoterapeuten på Klinikken i Munkebo

Du er altid velkommen til at kontakte mig for afklaring af eventuelle tvivlspøgrmsål og du er også velkommen til at kikke ind i mit terapilokale i Klinikken og møde mig personligt. Spørg i receptionen om jeg er ledig.

Spørgsmål omkring psykoterapi 

Skriv og vi svare - vi bestræber os på at svare hurtigt, men vigtigst kompetent.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Kiropraktor Marianne Kristensen

CVR: 26500621​

Adresse​

Bycentret 202

5330 Munkebo

Kontakt

Telefon: 65 97 52 00

E-mail: klinikken@klinikken-munkebo.dk